Business Hi-Tech

Allview lansează o tabletă cu soft de navigaţie şi hărţi

 Allview lansează o tabletă cu soft de navigaţie şi hărţi

Autor: Adrian Seceleanu

17.08.2012, 00:02 1110

Compania românească Allview, specializată în producţia şi distribuţia de produse IT&C, a lansat o nouă tabletă cu sistem de operare Google Android, care include în premieră faţă de modelele anterioare şi un soft de navigaţie şi hărţi, în urma unui parteneriat cu compania Ndrive.

"Software-ul de navigare Ndrive reprezintă soluţia completă de localizare şi direcţionare pas cu pas, offline, ce foloseşte cele mai noi hărţi de la principalul furnizor din domeniu, TeleAtlas", potrivit Allview.

Tableta Allview Alldro Speed S care include soft-ul de navigaţie Ndrive are un preţ de 700 de lei. Compania românească a vândut aproape 20.000 de tablete de la primul model lansat în anul 2010. Compania românească Televoice, care comercializează diferite produse electronice sub brand-ul Evolio, a lansat la începutul acestei luni Evotab Fun - o tabletă Android care include, de asemenea, soft de navigaţie şi hărţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO