Business Hi-Tech

Allview a lansat tableta care se poate transforma în netbook

Allview a lansat tableta care se poate transforma în netbook

Autor: Claudiu Ilioiu

12.06.2012, 16:41 905

Braşovenii de la Allview au lansat tableta AllDro3 Speed T, care se poate transforma într-un netbook prin ataşarea unui suport care permite şi încărcarea (docking) cu tastatură, la preţul de 1299 lei, potrivit unui comunicat al companiei.

Tableta rulează sistemul de operare Android 4.0 şi are un touchscreen IPS HD de 9,7 inch proporţionat 4:3, un procesor Cortex A8 la 1,2 GHz, două camere foto, memorie flash de 16GB, memorie RAM de 1 GB DDR3 şi conectivitate la internet prin Wi-Fi şi 3G prin modem.

"AlllDro3 Speed T este un model dedicat utilizatorilor care caută confortul unui netbook la o tabletă. Datorita tastaturii şi a mouse-ului care-i pot fi ataşate, a aplicatiilor Office Suite care permit vizualizarea documentelor şi a fişierelor de calcul, a email-ului organizat în directoare, a editorului foto, tableta este un dispozitiv complex asemănător unui netbook.", a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Indiferent de modalitatea de conectare la internet prin Wi-Fi sau 3G prin modem, tableta ofera o experienta de navigare sigura precum un netbook. Aplicatia anti-virus preinstalata Bitdefender Mobile Security protejaza informatiile stocate in memorie. In ceea ce priveste browsing-ul pe internet, suportul Flash Player si HTML 5 realizeaza streaming video fluent in interiorul paginilor web si permite redarea filmelor din retea sau de pe You Tube.

AllDro3 Speed T este disponibilă în magazinul online Allview şi în reţelele de magazine partenere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO