Business Hi-Tech

Alianta MTV-Motorola de 75 mil. dolari

26.03.2003, 00:00 12

Motorola, numarul doi mondial ca vanzari de telefoane mobile, si Music Television ( MTV), post detinut de Viacom Inc., au anuntat incheierea unui contract pe trei ani in valoare de 75 de milioane de dolari.
Alianta isi propune sa exploateze trendul crescator al industriei de divertisment avand ca suport telefoanele mobile si ca tinta milioanele de tineri posesori de celulare.
Motorola si MTV vor dezvolta impreuna interfete wireless pentru a fi incluse in meniul telefoanelor, interfete care vor contine link-uri directe catre programe si evenimente MTV. Ofertele initiale includ jocuri, fundaluri, screen savere si tonuri de apel, dar si informatii despre concerte, muzica, si promouri speciale.
In fiecare regiune, MTV si Motorola vor crea evenimente de divertisment accesibile pe telefonul mobil. Ulterior, acestea vor fi adaptate local.
Oficialii celor doua companii spun ca daca peisajul de televiziune s-a schimbat pentru totdeauna odata cu aparitia MTV acum douazeci de ani, parteneriatul anuntat va avea un efect la fel de vizibil si in industria mobila de entertaiment.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO