Business Hi-Tech

Afacerile timişorenilor de la SafeFleet au crescut cu 20% în 2015, la 12 milioane de lei

Claudiu Suma, CEO al  ETA Automatizări Industriale

Claudiu Suma, CEO al ETA Automatizări Industriale

Autor: Oana Stupinean

20.01.2016, 00:06 668
Compania ETA Automatizări Industriale din Timişoara, care operează platforma de monitorizare prin GPS a flotelor auto SafeFleet, a înregistrat anul trecut afaceri de 12 milioane de lei, în creştere cu 20% faţă de 2014.
 
Platforma SafeFleet are peste 5.000 de utilizatori din 10 ţări diferite, compania timişoreană fiind unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil.
 
„Suntem mulţumiţi de modul în care a evoluat compania în 2015, la finalul căruia am înregistrat o cifră de afaceri de 12 milioane lei, în România (...) Ne menţinem astfel poziţia de lider naţional în această piaţă“, a declarat Claudiu Suma, CEO al  ETA Automatizări Industriale.
 
Creşterea afacerilor a fost generată în principal de contractele realizate pe plan local pentru clienţi externi. Compania mai are subsidiare în Italia şi Polonia. În 2014 veniturile locale obţinute de ETA Automatizări Industriale s-au situat la 9,8 milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO