Business Hi-Tech

Adrian Ciocan, CISO Superbet Group: Am devenit un hub tehnologic, cu 200 de angajaţi tehnici, inclusiv specialişti pe cyber security. Zona de IT depăşeşte zona de business ca număr de angajaţi

Videoconferinţa ZF Cybersecurity Trends 2021

Adrian Ciocan, CISO Superbet Group: Am devenit un hub...

Autor: Roxana Rosu

18.05.2021, 11:06 207

Cele mai mari provocări pentru Supebet au fost trecerea în munca de acasă, schimbarea tipului de interacţiune cu clienţii şi angajaţii, simplificarea proceselor, accelerarea digitalizării şi provocările generate de noua realitate, mai ales cele legate de privacy, a declarat Adrian Ciocan, CISO Superbet Group în Videoconferinţa ZF Cybersecurity Trends 2021.

”Noi avem operaţuni în mai multe ţări. Avem 4 locaţii în România, data center, plus infrastructuri de tip cloud. Am făcut achiziţii foarte importante în ultimii 3 ani şi am adus în grup companiile care dezvoltau aplicaţii pentru noi, provideri de support, pe lângă echipele proprii.În Superbet sunt 200 de angajaţi tehnici, plus 100 de persoane care gestionează situaţia în locaţiile de retail. Suntem un hub tehnologic foarte important, zona de IT depăşind zona de business ca număr de angajaţi. Am adus patru specialişi pe security în ultimul an şi avem încă poziţii similare deschise în centrele din Polonia şi Croaţia. Am apelat la firme de recrutare specializate pe acest domeniu”.

Resursa umană este foarte bună în România. Toate companiile mari au centre aici şi au atras o parte importantă din resursa de pe zona de networking şi security. De aceea nu este uşor să găseşti specialişti.

Alte declaraţii:

Printre priorităţile noastre în ultima perioadă a fost securizarea aplicaţiei mobile şi a data center-urilo. Am dezvoltat o platformă socială pe mobil pentru a facilita comunicarea cu clienţii, dar şi între clienţi, atunci când au fost închise agenţiile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO