Business Hi-Tech

Administratorii Prodlacta ar putea participa pe viitor la şedinţe prin intermediul Skype

Sursa foto - Shutterstock

Sursa foto - Shutterstock

Autor: Marius Oncu

22.10.2014, 00:00 214

"În situaţii excepţionale, determinate de împrejurări deosebite, şi nu ca o regulă, membrii Consiliului de Administraţie pot participa la şedinţele CA şi prin intermediul mijlocului de comunicare de la distanţă Skype. (...) În acest sens, membrii Consiliului de Administraţie care nu se vor prezenta la sediul societăţii pentru participarea la şedinţe se vor asigura cu conexiune la reţeaua Skype în vederea participării la şedinţă cu informarea prealabilă a Preşedintelui Consiliului privind «numele de utilizator» în reţea", potrivit convocatorului pentru AGA, programată pentru 3 noiembrie.

Potrivit datelor de la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), acţionarul majoritar al producătorului este grupul JLC, cu sediul la Chişinău. Grupul activează în domeniul lactatelor, construcţilor, trasporturi şi comerţ, având activităţi în Republica Moldova, Ucraina, Kazahstan, Germania şi România.

Skype este un software gratuit, ce permite utilizatorilor să efectueze convorbiri video şi vocale gratuit către alţi utilizatori ai programului, în vreme ce apelurile şi mesajele text către reţelele de telefonie sunt de obicei contra cost. Alte funcţii gratuite ale Skype includ mesagerie instant, transfer de fişiere, conferinţe telefonice şi conferinţe video.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO