Business Hi-Tech

În această seară de la 19.00, ediţie specială ZF IT Generation cu Ondrej Bartos, partener Credo Ventures, unul dintre primii investitori în UiPath. “Dan Lupu mi-a scris în decembrie 2014: Am un cadou de Crăciun pentru tine, te voi prezenta acestui start-up foarte cool din Bucureşti. Era vorba de UiPath”

Autor: Adrian Seceleanu

12.05.2021, 12:07 156

Ondrej Bartos, partener Credo Ventures, unul dintre primii investitori în UiPath, discută în această seară, de la 19.00, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii ZF IT Generation despre momentul în care a avut primele discuţii cu UiPath – cel mai valoros produs al industriei hi-tech din România - şi despre ce crede despre evoluţia spectaculoasă a start-up-ului.

Iată una dintre declaraţiile din cadrul emisiunii, în care Bartos povesteşte cum a aflat de UiPath: “Am aflat de UiPath în decembrie 2014, când am primit un e-mail de la unul dintre prietenii mei din România, Dan Lupu, de la EarlyBird, un alt fond de investiţii. Mesajul suna practic astfel:
Am un cadou de Crăciun pentru tine, te voi prezenta acestui start-up foarte cool de aici din Bucureşti. Era vorba de UiPath şi s-a dovedit a fi cu adevărat un cadou extraordinar de Crăciun!”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO