Business Hi-Tech

A&D Pharma a batut palma cu DNA

09.07.2004, 00:00 51

Grupul farmaceutic A&D Pharma a semnat un acord cu DNA Software, reprezentanta locala a Computer Associates (CA), pentru implementarea solutiei de gestiune a arhivelor de date BrightStor ARCserve Backup.
"A fost un pas logic sa investim intr-o solutie puternica si in acelasi timp felxibila", a declarat Dragos Dinu, CEO al A&D Pharma. "BrightStor usureaza semnificativ procesul de arhivare si recuperare a informatiilor", a apreciat el.
A&D Pharma este in prezent unul dintre cele mai importante grupuri farmaceutice de pe piata romaneasca. Din acest grup fac parte distribuitorul de medicamente Mediplus Exim s lantul de farmacii Sensiblu. Prezent pe piata de sase ani, grupul a avut in 1997 o cifra de afaceri de 12 milioane de dolari, iar anul trecut a ajuns la peste 120 de milioane $.
Solutia adusa in Romania de DNA, BrightStor ARCserve Backup r11, este un produs complet pentru backup, adaptabil oricarui tip de mediu de lucru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO