Business Hi-Tech

A comandat pe internet un telefon şi a primit o piatră. Preţul: 1.300 de lei

A comandat pe internet un telefon şi a primit o piatră. Preţul: 1.300 de lei

Foto: ClarkePics.com

Autor: Mediafax

10.10.2011, 19:14 4274

Un tânăr în vârstă de 21 ani, din municipiul Slobozia, a reclamat la Poliţie că a cumpărat un telefon mobil de pe internet, achitând suma de 1.300 de lei, iar la ridicarea coletului a descoperit în interior o piatră şi coli de hârtie acoperite cu bandă adezivă, informează Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Poliţiei Judeţene Ialomiţa, poliţiştii fac cercetări pentru identificarea făptuitorului şi recuperarea prejudiciului, existând un cerc de suspecţi în acest caz.

"Tânărul a reclamat că în urmă cu aproximativ două săptămâni a făcut o comandă pe internet pentru un telefon mobil, iar la ridicarea coletului a constatat că în loc de telefon se afla o piatră. După ce partea vătămată a achitat suma de 1.300 de lei, a verificat coletul şi a găsit o piatră şi coli de hârtie acoperite cu bandă adezivă. Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea făptuitorului şi recuperarea prejudiciului", se arată într-un comuicat al Poliţiei Ialomiţa. Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Foto: ClarkePics.com

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO