Business Hi-Tech

4mind Benefits, o platformă care oferă companiilor acces pentru angajaţi la servicii de psihoterapie şi coaching, a lansat abonamente individuale ce pot fi accesate direct de către angajaţi prin platforma BenefitOnline.ro

4mind Benefits, o platformă care oferă companiilor...

Autor: Alexandra Cepăreanu

22.10.2020, 11:41 175

4mind Benefits, un start-up fondat anul acesta care a dezvoltat o soluţie prin care companiile le pot oferi, de la distanţă, angajaţilor acces la servicii complete de prevenţie şi terapie în starea de sănătate mintală şi well-being, a lansat abonamente individuale pentru angajaţi şi a adăugat noi servicii, precum cele de consiliere în nutriţie şi parenting, accesibile în platforma BenefitOnline.ro.

„Am gândit abonamentul 4mind pentru a fi oferit angajaţilor de către companiile în care lucrează, însă, am făcut ca aceştia să îl poată achiziţiona direct. În sfera beneficiilor ce adresează sănătatea mintală şi echilibrul emoţional, suntem abia la început de drum în România. Astfel, am vrut să oferim şi angajaţilor posibilitatea de a-şi achiziţiona acest abonament direct”, a spus Adina Pintea, cofondatoare a 4mind Benefits.

Astfel, din platforma BenefitOnline.ro, se pot achiziţiona, la preţul de 480 lei pe an, pachete de servicii  de psihoterapie, consiliere în nutriţie, parenting sau coaching, ce includ câte patru şedinţe individuale de consiliere, acces gratuit la webinariile 4mind, acces nelimitat la asistentul virtual de wellbeing Serena şi conţinut online de specialitate, potrivit comunicatului de presă transmis de companie.

„Ne bucură să putem oferi celor peste 206.000 de utilizatori din platforma BenefitOnline, beneficii care să îi ajute să îşi păstreze echilibrul emoţional, sănătatea fizică şi o bună stare psihică. Sperăm ca acest tip de beneficii să ajute cât mai multor angajaţi şi companii, şi să contribuim la creşterea gradului de conştientizare şi prevenţie în sfera sănătăţii mintale”, a adăugat Stelian Bogza, cofondator BenefitOnline.ro.

Start-up-ul 4mind a fost fondat de Adina Pintea, Eliza Stoica, Andreea Beleneş şi Dan Boabeş (cunoscut pentru proiecte precum Simplus sau CityLink), în urma unei investiţii de 60.000 de euro. Prezent pe piaţă din aprilie 2020, 4mind a reuşit să pună la dispoziţia a 40.000 de angajaţi servicii de psihoterapie şi coaching gratuite.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO