Business Construct

ZF Live special de la Microsoft Envision Forum: Dan Popa, territory manager la Veeam pentru România şi Bulgaria: Ne-am apropiat de 600 de angajaţi în România. „Continuăm să avem o rată de creştere de peste 10%, pe fondul creşterii nevoii de soluţii de protecţie a datelor"

Dan Popa, territory manager Veeam pentru România şi Bulgaria

Dan Popa, territory manager Veeam pentru România şi Bulgaria

Autor: Alexandra Cepăreanu

29.11.2019, 20:10 157
Veeam Software, companie specializată în fur­ni­zarea de soluţii care asigură disponibilitatea şi recu­perarea datelor, cu sediul central în Elveţia, a continuat să înregistreze o creştere a veni­turilor de peste 10%, a declarat Dan Popa, territory ma­na­ger la Veeam pentru România şi Bul­garia în ca­drul unei ediţii speciale a emisiunii ZF Live trans­mise de la evenimentul Microsoft Envision Forum.

„Ultimul an s-a înscris în linia ultimilor ani, am continuat creşterea accelerată de două cifre, aştep­tăm date consoli­date şi pentru acest an, ne aşteptăm din nou ca cifrele să fie sem­nifi­cative, toate da­to­rân­du-se creşterii nevoii de soluţii de protecţie a datelor, în special în zona mediilor intens virtualizate şi în zona mediilor de public cloud şi hybrid cloud. Portofoliul pe care îl avem în ceea ce priveşte clienţii şi industriile din care fac parte ei este unul di­ver­sificat. Dacă ar fi să fac o analiză mai atentă pot spune că principalele surse de revenue sunt din industriile tradiţionale - zona financiar-ban­cară, zona de telecomunicaţii, şi din ce în ce mai prezentă este zona de secto­ru­lui public. Starul dintre aceste industrii este zona segmentului de IT, deci companii de software de­velop­ment, unde avem o tracţiune foarte mare cu so­luţiile noastre. De ce? Pentru că aceste com­panii folosesc ex­tensiv soluţii bazate pe cloud, data centere mo­derne şi virtualizare care vin în întâmpinarea stra­tegiei noastre de produs“, a declarat Dan Popa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO