Business Construct

Videoconferinţa ZF – Bucharest Real Estate Club. Polii de business ai României. Raluca Munteanu, Director de Dezvoltare, Grupul Iulius: Extinderea proiectului Palas din Iaşi este o investiţie de aproximativ 120 mil. euro

Videoconferinţa ZF – Bucharest Real Estate Club. Polii...

Autor: Ramona Cornea

09.11.2021, 11:50 166

Munteanu, director de dezvoltare în cadrul grupului Iulius , afirmă că Palas Campus, extinderea proiectului Palas din Iaşi este o investiţie de aproximativ 120 mil. euro.

”Palas Campus, extinderea proiectului Palas din Iaşi este o investiţie de aproximativ 120 mil. euro, 60.000 de mp, practic cea mai mare clădire de birouri din România. Probabil vom reuşi să respectăm termenul de a preda clădirea către chiriaşi până la finalul anului”, a declarat Raluca Munteanu în cadrul videoconferinţei ZF – Bucharest Real Estate Club. Polii de business ai României.

Ce a mai declarat Raluca Munteanu în cadrul videoconferinţei:

·        Nu a fost un an uşor, dar noi am lansat două investiţii destul de mari în ultimii doi ani de zile. Una dintre ele este cea din Iaşi, Palas Campus, aprox. 60.000 de mp de birouri şi retail, precum şi un nou concept de retail, Family Market.

·        A fost o regândire a modului în care facem operarea portofoliului nostru de retail, dar şi de birouri. Credem că pe termen lung lucrurile se vor îmbunătăţi, am intrat în un nou normal al felului în care se operează şi se desfăşoară activitatea.

·        Cel mai important lucru a fost că ne-am reamintit că cel mai important este felul în care gândeşti un mix pentru proiectul de retail, în cazul nostru felul în care gândeşti un mix pentru un proiect multifuncţional astfel încât oamenii să se simtă în siguranţă şi să vină să petreacă timp în dezvoltările pe care le realizăm.

·        Grupul Iulius este recunoscut pentru faptul că este prezent doar în Iaşi, Cluj, Timişoara şi Suceava. Pentru noi, caracteristica principală a acestor oraşe este puternicul spirit academic al acestor oraşe, care ne-au permis să dezvoltăm proiectele mixte.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO