Business Construct

Videoconferinţa ZF – Bucharest Real Estate Club. Polii de business ai României. Geanina – Mihaela Ungureanu, Senior Leasing & Asset Manager Retail, Immofinanz: Am investit 22 mil. euro în modernizarea Vivo! din Cluj şi circa 7 mil. euro în modernizarea Vivo! din Baia Mare

Videoconferinţa ZF – Bucharest Real Estate Club. Polii...

Autor: Ramona Cornea

09.11.2021, 11:49 105

Geanina – Mihaela Ungureanu, senior Leasing & Asset Manager Retail în cadrul Immofinanz afirmă că valoarea investiţiilor în modernizarea centrului comercial Vivo! din Cluj s-a ridicat la 22 mil. euro, iar cea a modernizării Vivo! din Baia Baia Mare a fost de circa 7 mil. euro.

”Noi am început să modernizăm centrele noastre din România, am început cu un sfert din Vivo! Cluj din comuna Floreşti. Am investit acolo aproximativ 22 mil. euro, am adus branduri internaţionale noi şi am îmbunătăţit experienţa de shopping. Acum suntem plin proces de refurbishment în Vivo! Baia Mare. Acolo am făcut o investiţie de aproximativ 7 mil. euro, am modernizat un sfert din mall, parte ce se va deschide în noiembrie. Vom continua investiţiile în partea aceasta de modernizare, vom continua şi în Vivo! Piteşti şi în Vivo! Constanţa şi cu brandul nostru Stop Shop”, a declarat Geanina – Mihaela Ungureanu în cadrul videoconferinţei ZF – Bucharest Real Estate Club.

Ce a mai declarat Geanina – Mihaela Ungureanu în cadrul videoconferinţei:

·        A fost un an dificil şi acesta, dar măcar am văzut o revenire, o revergorare atât a traficului, cât şi a cifrelor de afaceri. Restricţiile sunt în continuare cele care sunt importante din punctul nostru de vedere, operaţional vorbind. Vedem că lumea se obişnuieşte încet-încet şi este o direcţie la care ne-am adaptat cu toţii şi mergem în continuare.

·        Noi suntem prezenţi pe şapte pieţe din Europa. Avem o dezvoltare pe partea de retail cu brandurile noastre Stop Shop, care sunt parcurile de retail şi brandul Vivo! pe partea de centre comerciale, iar cel pentru office este myhive.

·        Am investit destul de mult anii trecuţi şi anul acesta pe partea de refurbishment pentru că noi avem nişte clădiri destul de vechi ce trebuie renovate.

·        Oraşele din ţară s-au comportat altfel decât Bucureştiul.

·        În România, portofoliul nostru reprezintă peste 15% din totalul companiei Immofinanz. Valoarea totală a proprietăţilor din România ajunge undeva la 775 mil.euro.

·        Anul acesta vom finaliza investiţia din Baia Mare, apoi vom continua în celelalte oraşe. Vrem să investim mai mult şi pe partea de parcuri de retail. Avem şi planuri pe partea de office, acolo unde avem myhive. Avem şi un plan de a dezvolta de a dezvolta proiecte mixt-use.

·        Ne ducem şi înspre oraşele medii sau mici, sub 200.000 – 300.000 de locuitori pentru că sunt foarte potrivite pentru conceptele de parcuri de retail şi de malluri regionale.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO