Business Construct

Videoconferinta ZF – Bucharest Real Estate Club. Polii de business ai României. Doron Klein, CEO, AFI Europe Czech Republic & Romania: În general, atmosfera din piaţa din România este pozitivă, având în vedere circumstanţele cu care ne confruntăm cu toţii

Videoconferinta ZF – Bucharest Real Estate Club. Polii...

Autor: Ramona Cornea

09.11.2021, 10:28 111

În general, atmosfera din piaţa imobiliară din România este pozitivă, având în vedere circumstanţele cu care se confruntă piaţa din cauza pandemiei de COVID-19, este de Doron Klein, CEO, AFI Europe Czech Republic & Romania.

”În general, atmosfera este pozitivă, având în vedere circumstanţele cu care ne confruntăm cu toţii. Avem mare încredere în piaţa din România şi în piaţa de real estate din România.  Anul acesta şi anul de dinainte au fost ani cu multe provocări pentru mulţi dintre noi din toate sectoarele de activitate. Sectorul de real estate este şi el unul dintre aceste sectoare, dar sentimentul de pe piaţă rămâne unul pozitiv, credem în piaţa imobiliară din România şi avem încredere în portofoliul nostru diversificat”, a declarat Doron Klein în cadrul videoconferinţei ZF – Bucharest Real Estate Club. Polii de business ai României.

Ce a mai declarat Doron Klein în cadrul videoconferinţei:

·        Avem un portofoliu care cuprinde retail, birouri, rezidenţial, iar în viitor ne vom dezvolta pentru un segment nou pentru noi în România, cel de rezidenţial pentru închiriat.

·        Vom dezvolta acest segment începând din Bucureşti şi apoi poate ne vom duce şi în alte oraşe din zonă.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO