Business Construct

Un furnizor bulgar de sisteme de iluminat se uită la producţie în România

Un furnizor bulgar de sisteme de iluminat se uită la...

Autor: Ioan Dornescu

08.09.2015, 00:05 834
Firma Sament International, parte a grupului Sament din Bulgaria, specia­lizat în furnizarea de soluţii pentru iluminare, ventilaţie şi evacuare natu­rală a fumului şi căldurii, ia în calcul o investiţie în producţie pe piaţa locală în următorii doi-trei ani.
 
„Această opţiune este în planul nostru pentru viitorul apropiat, investiţia nefiind deocamdată aprobată. Suntem pe piaţa locală din 2012 şi trebuie să vedem care este bucăţica noastră, cum merge piaţa şi cum evoluează vânzările. În Bulgaria, de exemplu, avem o cotă de 60%“, a declarat pentru ZF Sorin Fatol, manager de vânzări în cadrul firmei.
 
Fabrica nu va realiza produse de serie, ci personalizate, în funcţie de proiecte, iar producţia ar putea fi lansată într-o primă etapă într-o hală închiriată. Producţia Sament este realizată în prezent doar în Bulgaria, la Sofia, iar pentru România investitorii bulgari vizează un spaţiu situat în jurul Capitalei.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO