Business Construct

Un dezvoltator imobiliar a vândut aproape integral prima fază a unui proiect rezidenţial din Herăstrău şi demareaza faza a doua

Un dezvoltator imobiliar a vândut aproape integral prima...

Autor: Bogdan Alecu

15.06.2020, 15:26 927

Dezvoltatorul imobiliar PSC Group a vândut 120 de apartamente din complexul rezidenţial WIN Herăstrău în perioada martie-mai, atingând astfel un grad de vânzare de 90% din totalul de 252 de apartamente ale proiectului situat pe Şos. Nordului, în Cartierul Francez (faza I) şi totodată, demararea vânzărilor apartamentelor din faza II, potrivit datelor comaniei.

Complexul rezidenţial este dezvoltat de PSC Contractor & Developer, companie membră a PSC Group, pe o suprafaţă de aproximativ 11.500 mp, incluzând în prima sa fază de construcţie 5 clădiri cu cinci etaje şi două niveluri în suberan, cu un termen de predare estimat pentru Martie 2021. Apartamentele au între 2 şi 5 camere.

În cea de a doua fază a proiectului, PSC Contractor & Developer va construi cea de a 6-a clădire, aducând un plus de 50 de apartamente celor 252, din prima fază.

“ În ceea ce priveşte pandemia noului coronavirus, suntem perfect conştienţi că vor exista schimbări ale parametrilor economici şi sociali, cu influenţe şi asupra sectorului de real estate. Noi ne-am recalibrat orarul de lucru pentru a nu pune în pericol sănătatea angajaţilor noştri şi ai antreprenorului general, ne-am concentrat eforturile să identificăm soluţii pentru a menţine ritmul execuţiei, am asumat costuri suplimentare şi am considerat că este firesc să fie aşa. Rezultatele obţinute de întreaga echipă în aceste 3 luni sunt chiar peste aşteptările mele..” a declarat Cristian Pascu, CEO PSC Group.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO