Business Construct

Tuborg a închiriat depozit de 10.300 mp în proiectul CTPark Bucharest North

Tuborg a închiriat depozit de 10.300 mp în proiectul...

Autor: Bogdan Alecu

12.11.2021, 11:07 266

CTP, cel mai mare proprietar şi dezvoltator de spaţii industriale şi logistice din România, a încheiat un contract pentru următorii 5 ani cu Tuborg România. CTP va amenaja în CTPark Bucharest North, proiect amplasat în zona Ştefăneşti, un depozit dedicat de 10.300 mp.

Noul depozit va deveni operaţional în luna ianuarie 2022 şi va fi principalul punct de distribuţie pentru toate produsele alcoolice şi non-alcoolice din portofoliul companiei.

„În mai puţin de un an, am reuşit să închiriem 85% din prima clădire, iar acum avem deja cereri pentru următoarea”, a declarat Andrei Koszti, Regional Commercial Manager, CTP România.

Tranzacţia de închiriere pentru cei 10.300 m2 pe care Tuborg îi va ocupa în CTPark Bucharest North a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman&Wakefield Echinox.

CTPark Bucharest North, situat în Ştefăneşti, judeţul Ilfov, are o suprafaţă totală de 21 de hectare, fiind dezvoltat în urma unei investiţii iniţiale de 65 de milioane de euro.  În Bucureşti, CTP deţine 5 parcuri industriale: CTPark Bucharest, CTPark Bucharest North, CTPark Bucharest West, CTPark Bucharest South, CTPark Chitila.

CTP este cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale şi logistice din Europa Centrală şi de Est,  cu un portofoliu de 6,6 milioane m² pe care şi-a propus să-l extindă la 10 milioane m² până în 2023. În România, CTP deţine depozite de clasa A în 14 oraşe din România: Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Piteşti, Sibiu, Timişoara, Turda, Ineu, Caransebeş şi Salonta.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO