Business Construct

Techtex, companie din grupul Taparo, va produce 150.000 de măşti FFP2 zilnic. Grupul face o nouă fabrică, de 20 de milioane de euro

Techtex, companie din grupul Taparo, va produce 150.000...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

05.05.2020, 00:05 718

„Acestea vor fi distribuite către spitalele aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19, dar şi către industria românească“.

Techtex, companie specializată în pro­ducţia de textile tehnice şi parte a gru­pului Taparo, una dintre cele mai mari afa­ceri antreprenoriale din sectorul mo­bi­lierului tapiţat, a pus în funcţiune prima linie de producţie a măştilor FFP2 şi în câteva zile estimează că va primi şi a doua linie de producţie pentru astfel de măşti.

„Până la data de 15 mai 2020 vom ajunge la o capacitate de 150.000 de măşti FFP2/zi. Acestea vor fi distribuite către spitalele aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19, dar şi către industria românească, existând solicitări de la mai multe companii care vor să reia activitatea de producţie, cu respec­tarea regulamentelor impuse de criza sanitară“, a spus Mihai Filip, proprie­tarul Techtex, parte a grupului Taparo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO