Business Construct

Spaniolii de la Mantor au finalizat un campus pentru studenţii din Bucureşti, unde chiria porneşte de la 250 euro

Spaniolii de la Mantor au finalizat un campus pentru...

Autor: Roxana Rosu

18.09.2017, 12:07 948

Grupul spaniol Mantor a finalizat lucrările la noul campus universitar Stejarul, situat pe Bd. Carol Davila, care dispune de 16 locuri în camere individuale, cu baie proprie, unde chiria lunară porneşte de la 250 de euro, plus serviciile suplimentare din campus.

Proiectul aparţine Stejarul Educaţional Serv SRL, iar investiţia se ridică la 1 milion de euro, pentru o construcţie de 1200 mp . Pe lângă zona de cazare, campusul include o bibliotecă, săli de masă, săli de seminar şi tutorat, zone comune de socializare dotate cu TV şi computere, parcare pentru biciclete, precum şi o capelă. 

Stejarul – Campus Universitar este deschis studenţilor de la orice facultate din Bucureşti, în schimbul unei chirii lunare ce porneşte de la 250 euro, la care se adaugă costurile pentru serviciile din campus. Acestea includ curăţenie zilnică în cameră şi zonele comune, spălătorie săptămânală pentru cearşafuri şi prosoape şi mic dejun şi cină zilnice.

Opţional, studenţii pot beneficia de spălătorie săptămânală pentru haine şi prânz zilnic, pentru o sumă de 117 euro/lună.

Studenţii au la dispoziţie şi un club de dezbateri, seminarii şi consiliere în studii pentru studenţii în an terminal, orientare profesională precum şi vizite la muzee, ateliere de artă plastică sau proiecţii de film.

„Căminul Stejarul este un cămin altfel. Reprezintă o posibilitate de cazare într-un mediu cu adevărat universitar, ce promovează formarea şi dezvoltarea personală a fiecăruia dintre studenţi. Am început lucrările de construcţie în luna iunie a anului trecut, şi am finalizat construcţia fără probleme în luna septembrie a acestui an. Atât pentru camere cât şi pentru zonele de studiu şi socializare am folosit finisaje moderne de cea mai bună calitate, pentru a oferi studenţilor o experienţă completă şi confortabilă”, a declarat Tomas Manjon, Managing Partner Mantor.

Studenţii pot avea, de asemenea, acces la două tipuri de burse: Bursa Exellence, în valoare de 100 de euro/lună, dedicată studenţilor cu rezultate academice deosebite, şi Bursa Colaborator, cuprinsă între 50 şi 100 de euro/lună, pentru cei implicaţi în întreţinerea şi îngrijirea căminului.  

Fondatorii grupul Mantor au un portofoliu format din 16 proiecte de construcţii premium şi de lux, care însumează peste 500.000 mp în Spania şi România.

La momentul de faţă, Mantor execută 4 lucrări ca antreprenor general, cu un buget cumulat de aproximativ 7 milioane euro plus: o clădire în zona Cotroceni, o clădire in strada Docenţilor, o clădire în zona Amzei (fosta casă Miţa Biciclista) şi o fabrică în Urlaţi, lângă Ploieşti.

Mantor este un grup de companii fondat de 3 parteneri spanioli (Tomas Manjon, Diego Stuyck, David Tortosa) în anul 2015. Prezent pe piaţa din România, grupul are 4 divizii: Dezvoltare Imobiliară (www.trastevere.ro), Antreprenor General (www.mantor.ro), Amenajări interioare (www.cador.ro), Property şi Facility Management (www.facilitec.ro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO