Business Construct

Slovenii de la Alveus au vândut în 2018 chiuvete şi baterii de bucătărie de 4,4 mil. euro în România prin distribuitori ca Dedeman, Leroy Merlin şi eMag

Radu Ilie, general manager la Alveus România

Radu Ilie, general manager la Alveus România

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.04.2019, 00:05 263

Slovenii de la Alveus sunt prezenţi în România din 1999, compania Alveus România fiind reprezentanţa locală a firmei-mamă Kovinoplastika Loz.

Distribuitorul sloven de chiuvete şi baterii pentru bucătărie Alveus a vândut în 2018 produse în valoare de 4,4 milioane de euro pe piaţa locală, cu 25% mai mult faţă de anul anterior.

„Anul 2018 a fost unul extrem de bun pentru Alveus România. Am reuşit să relan­săm site-ul alveus.ro, iar pentru acest an avem în lucru magazinul online chiuvetaalveus.ro, un proiect ce va fi operaţional în curând. Pentru acest an ne-am propus o creştere de 10% a afacerilor derulate în România, bazată atât pe creşterea organică a partenerilor, cât şi pe produsele noi pe care le vom adăuga gamei existente“, spune Radu Ilie, general manager la Alveus România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO