Business Construct

Silviu Bulzan, Signify România: Flexibilitate şi sustenabilitate vor fi termenii cei mai folosiţi în 2021 şi 2022, ceea ce atrage după sine o folosire mai accelerată a tehnologiei

Videoconferinţa ZF Tendinţe pe piaţa de birouri 2021. Cum se transformă clădirile de birouri?

Silviu Bulzan, Signify România: Flexibilitate şi...

Autor: Ramona Cornea

24.03.2021, 12:24 77

Flexibilitate şi sustenabilitate vor fi termenii cei mai folosiţi în 2021 şi 2022, ceea ce atrage după sine o folosire mai accelerată a tehnologiei, crede Silviu Bulzan, Leader Systems&Services O&I, Signify România.

”Eu cred că flexibilitate şi sustenabilitate vor fi termenii cei mai folosiţi în 2021 şi 2022, ceea ce atrage după sine o folosire mai accelerată a tehnologiei. Văd că sunt din ce în ce mai atente companiile şi din ce în ce mai dispuse să investească în tehnologiile care le oferă flexibilitate şi îi ajută să gândească sustenabil”, a declarat Silviu Bulzan în cadrul videoconferinţei ZF Tendinţe pe piaţa de birouri 2021. Cum se transformă clădirile de birouri?

Ce a mai declarat Silviu Bulzan în cadrul videoconferinţei:

·         Sperăm ca lucrurile să fie mai flexibile, mai dinamice, să vedem o transformare a spaţiilor de birouri. Dacă până acum discutam de cerinţe simple, adică oamenii voiau o lumină corectă, acum oamenii încep să înţeleagă ideea de flexibilitate. Nevoile au devenit complexe, cerinţele au devenit complexe.

·         Economia de energie drastică a apărut în momentul în care am trecut la LED. În momentul în care adăugăm sisteme inteligente, economia de energie poate creşte până la 30%, ne ajută să folosim spaţiul pe care îl avem în mod inteligent.

·         Dezvoltatorii de la noi au început să pună accentul foarte mult pe partea de tehnologie, pe partea de calitate. Acum au început să o facă în un ritm foarte accelerat. În o perioadă foarte scurtă de timp, ofertele vor putea fi comparabile.

·         Trebuie să ne aşteptăm ca tehnologia de la birou să devină din ce în ce mai prezentă, din ce în ce mai prietenoasă şi complexă.

·         Tehnologiile sunt din ce în ce mai solicitate, din ce în ce mai ofertante. Sunt optimist că aceste tehnologii se vor dezvolta exponenţial în acest an şi în anul următor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO