Business Construct

Şantier aproape de kilometrul zero al Capitalei. Un pilot belgian de raliuri va ridica un turn de birouri cu 18 etaje în zona Unirii

Yves Weerts

Yves Weerts

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.08.2016, 07:00 3329
Investitorul belgian Yves Weerts, 48 de ani, spune că va investi 27 mil. euro într-un turn de birouri de 18.000 de metri pătraţi în apropierea Pieţei Unirii din Capitală.
 
Proiectul Unirii View a fost anunţat încă din 2012, când dezvoltatori erau belgianul Yves Weerts şi omul de afaceri Costel Căşuneanu. Între timp, familia Căşuneanu – proprietarii firmei de construcţii PA&CO International – s-a retras din afacere, care a rămas în totalitate investitorului străin, de profesie pilot, cu investiţii imobiliare în estul Europei.
 
„Vom începe construcţia într-o lună, la jumătatea lui septembrie, iar în acest moment ne aflăm în discuţii cu potenţiali chiriaşi din domeniile IT şi bancar pentru 40% din proiect. Ne vom ocupa în paralel de construcţie şi de închiriere, pentru că e important pentru chiriaşi să vadă ritmul în care se ridică imobilul înainte de a închiria“, a declarat pentru ZF Yves Weerts.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO