Business Construct

PwC România şi-a mutat sediul în clădirea Ana Tower, dezvoltată de omul de afaceri George Copos

PwC România şi-a mutat sediul în clădirea Ana Tower,...

Autor: Roxana Rosu

02.03.2020, 11:39 1064

PwC România are din această săptămână un nou sediu în Bucureşti, în clădirea Ana Tower, amplasată în zona de nord a oraşului, spaţiul disponibil penru birouri fiind cu aproape o treime mai mare decât cel ocupat anterior şi dispus pe ultimele şapte etaje ale clădirii.

De asemenea, D&B David şi Baias, societatea de avocatură afiliată PwC în România, îşi mută sediul în aceeaşi clădire.

”PwC România avea nevoie de un sediu nou care să corespundă standardelor actuale de calitate, creşterii echipei, precum şi dorinţei noastre de a le oferi angajaţilor o experienţă de muncă îmbunătăţită şi posibilităţi de relaxare. Clădirea Ana Tower, o construcţie de ultimă generaţie cu cele mai înalte facilităţi, situată într-o zonă în plină dezvoltare răspunde cel mai bine cerinţelor noastre. Marcăm, astfel, începutul unei noi etape în viaţa companiei care sunt convins că ne va aduce noi realizări profesionale într-un mediu de lucru modern”, a declarat Ionuţ Simion, Country Managing Partner, PwC România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO