Business Construct

Proprietarul Lemet: Piaţa de mobilă nu ne-a oferit surprize. Am deschis patru magazine, iar la nouă luni am crescut cu 10%

Alexandru Rizea, proprietarul Lemet Câmpina: Planul de dezvoltare s-a implementat aşa cum ne-am propus

Alexandru Rizea, proprietarul Lemet Câmpina: Planul de dezvoltare s-a implementat aşa cum ne-am propus

Autor: Ioana David

18.12.2014, 00:06 222
Alexandru Rizea, proprie­tarul producătorului de mobilă Lemet din Câmpina, spune că piaţa de mobilă nu a oferit sur­prize anul acesta, con­sumul vali­dând prog­noza de uşoară creştere pe care a lansat-o la începutul lui 2014, în timp ce ţinta legată de cifra de afaceri a fost atinsă.
 
„În primele nouă luni ne-am menţinut creşterea prognozată, de 10% a cifrei de afaceri. Planul de dezvoltare s-a implementat aşa cum ne-am propus: am deschis cel mai mare magazin al reţelei în Bucureşti, în complexul Vulcan, şi alte trei magazine în Roman, Oneşti şi Botoşani. Investiţiile noastre în deschideri de noi magazine s-au ridicat la peste 5 milioane de lei anul acesta“, a afirmat Alexandru Rizea.
 
Lemet deţine o fabrică de mobilă lângă Câmpina (Prahova), halele de producţie întinzându-se pe 35.000 de metri pătraţi, cu o capacitate anuală de prelucrare de peste 3,5 milioane de panouri. Lemet a dezvoltat în ultimii şase ani propria reţea de retail care a ajuns la peste 66.000 de metri pătraţi de retail.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO