Business Construct

Proprietarul hotelului Unirea din Iaşi are în plan să ridice două blocuri cu 200 de apartamente pe un teren al fostei fabrici de utilaje Nicolina

Lucian Grecu, proprietarul hotelului de patru stele Unirea din Iaşi:

Vom construi apartamente de două şi trei camere, investiţia se va ridica la câteva milioane de euro. Zona este foarte bună pentru apartamente, deşi piaţa pare în stagnare. Sper să nu intre în regres piaţa imobiliară.

Lucian Grecu, proprietarul hotelului de patru stele Unirea din Iaşi: Vom construi apartamente de două şi trei camere, investiţia se va ridica la câteva milioane de euro. Zona este foarte bună pentru apartamente, deşi piaţa pare în stagnare. Sper să nu intre în regres piaţa imobiliară.

Autor: Mirabela Tiron

23.01.2019, 00:05 813

Antreprenorul Lucian Grecu, proprietarul hotelului de patru stele Unirea din Iaşi, cel mai mare hotel din zona Moldovei după ca­pa­citatea de ca­zare, are în plan să ridice două blo­curi de locuinţe pe un teren al fostei Întreprinderi de Mecanică Nicolina din Iaşi.

„Avem o inves­tiţie imo­bi­lia­ră în plan anul a­ces­ta. Vrem să cons­truim două blocuri cu peste 200 de apartamente pe un teren de 5.000 de metri pătraţi al fostei Întreprinderi Mecanice Nicolina din Iaşi. Mai avem încă un teren de 2.000 de metri pătraţi. Documentaţia este făcută, acum aşteptăm aprobările“, a spus pentru ZF Lucian Grecu. El mai precizează că speră să demareze acest proiect anul acesta şi că finanţarea va fi asigurată din fonduri bancare, dar şi din surse proprii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO