Business Construct

Primăria Braşov investeşte 16,5 mil. lei în modernizarea a nouă străzi din cartierele Noua, Bartolomeu şi Stupini

Primăria Braşov investeşte 16,5 mil. lei în...

Autor: Laurentiu Cotu

27.02.2023, 19:03 130

Primăria Braşov a lansat procedura de achiziţie pentru întocmirea documentaţiilor tehnice şi execuţia lucrărilor de modernizare a 9 străzi din cartierele Noua, Bartolomeu şi Stupini, investiţie estimată la 16,5 mil. lei (3,3 mil. euro). Durata maximă de realizare a documentaţiilor tehnice este de 3 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor, iar executarea acestora are o durată de 8 luni, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Braşov.

’’Continuăm programul de modernizare a străzilor din zonele de dezvoltare ale Braşovului, astfel încât şi braşovenii de acolo să beneficieze de aceleaşi condiţii ca orice cetăţean al acestui oraş. În această primă etapă am inclus 9 străzi din cartierele Stupini, Bartolomeu şi Noua. Constructorul are la dispoziţie 10 luni să realizeze proiectarea şi lucrările de modernizare, astfel încât, la final, să avem 9 străzi asfaltate, prevăzute cu trotuare, iluminat public şi treceri de pietoni’’, a declarat Allen Coliban, primarul municipiului Braşov, într-un counicat de presă.

 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO