Business Construct

Previziune: Orbital, afaceri de 3 mil. euro pe termo

Previziune: Orbital, afaceri de 3 mil. euro pe termo
28.04.2009, 13:10 53
Distribuitorul de produse termice si instalatii Orbital Solution, detinut de omul de afaceri Marius Ghenea (foto), unul dintre fondatorii retailerului IT&C si de electrocasnice Flamingo, a semnat un contract cu producatorul italian de instalatii si confort termic Ivar, care va genera in primul an o cifra de afaceri de 2 milioane de euro, circa 60% din totalul vanzarilor Orbital.
"Acest acord reprezinta un pas important in relatia cu Ivar, companie parte-nera a Orbital Solution inca din anul 2008. Astfel, prin adaugarea marcii Ivar in portofoliu, vom putea dezvolta si consolida distributia de produse de instalatii si confort termic la nivel national. Estimam pentru primul an al acestui contract de distributie o cifra de afaceri de aproximativ 2 milioane euro", a declarat Marius Ghenea, presedintele Orbital Solution.
Compania estimeaza pentru anul acesta o cifra de afaceri de circa 3 mil. euro. In urma contractului semnat, Orbital Solutions a devenit importatorul unic al produselor Ivar. Orbital a fost infiintata in 2007 de Ghenea si distribuie capete si supape termostatate, dispozitive de amestecare si de distributie a sistemelor pentru radiatoare, incalzire in pardoseala, prese si fitinguri. Omul de afaceri Marius Ghenea a mai fost implicat intr-o afacere cu constructii, prin preluarea unui pachet de 51% din producatorul de tigle metalice VikingProfil, pe care l-a vandut ulterior catre grupul polonez Pruszynski.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO