Business Construct

Piaţa imobiliară din Bucureşti: locaţia determină aşteptările clienţilor

Piaţa imobiliară din Bucureşti: locaţia determină...

Autor: Bogdan Alecu, Iulian Tenchiu

20.05.2019, 00:07 409

Cererea de locuinţe noi se ridică la circa 45.000 de unităţi, potrivit datelor Universum, organizatorii târgului Imobiliarium care a fost organizat la sfârşitul săptămânii trecute şi care a avut în ofertă un total de 22.000 de locuinţe dezvoltate în cadrul a 90 de proiecte, iar aproape 7.000 de oameni au venit pentru a analiza piaţa imobiliară.

„Interesul clienţilor se manifestă din nord, dar şi din zona de est şi sud, dar nordul şi estul Bucureştiului predomină că număr de oferte disponibile. Oamenii sunt ceva mai deschişi“, a spus Adrian Stănescu, Project Manager Imobiliarum Expo. La târg dezvoltatorii au venit şi cu proiecte pentru investiţii sau case de vacanţă, nu doar pentru locuit.

„Clienţii caută în funcţie de locaţie, oreţ şi număr de camere. Locaţia determină aşteptările clienţilor care nu mai vor să facă compromisuri“, spuneFlavius Pop, sales manager al portalului storia.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO