Business Construct

Cine optează pentru prelungirea contractelor pentru birouri? Samsung rămâne în Willbrook, Altex discută pentru Global City. „Primul lucru pe care îl vedem este că chiriaşii care caută acum spaţii de birouri se uită la opţiuni de extindere sau restrângere cu plus/minus 25%“

Cine optează pentru prelungirea contractelor pentru...

Autor: Bogdan Alecu

14.08.2020, 09:00 575

Tot mai multe companii aleg să prelungească contractul de închi­riere în clădirea actuală de birouri în locul mutării sediului în alta, so­luţie care de obicei aduce o eco­no­mie în ceea ce priveşte costul re­lo­cării, mai ales în cazul în care mulţi angajaţi lucrează deja de acasă.

Samsung a prelungit con­tractul de închiriere pentru un etaj din clădirea Willbrook de birouri de pe DN1, din apropierea cen-turii Capitalei. Samsung a pre­lun­git pe cinci ani contractul pentru aproximativ 3.000 mp.

De asemenea, şi Altex a sem­nat prelungirea contractului pentru bi­ro­urile din Global City din Pi-pera, unde are şi un service center.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO