Business Construct

One United Properties achită cu 10 luni înainte de maturitate obligaţiunile de 20 de milioane de euro emise de fondul de investiţii administrat de CVI Dom Maklerski

One United Properties achită cu 10 luni înainte de...

Autor: Roxana Rosu

11.03.2021, 11:15 1121

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a achitat cu aproximativ 10 luni înainte de maturitate plata obligaţiunilor în valoare de 20 de milioane de euro, cu o maturitate de 4 ani, emise de un fond de investiţii din Polonia cu active gestionate de CVI Dom Maklerski (CVI) împreună cu Noble Funds TFI.

Obligaţiunile au fost emise în 2017, prin plasament privat, şi subscrise integral de fonduri aflate în co-management de către CVI. Finanţarea acordată în urmă cu 4 ani a vizat atât proiectele rezidenţiale în faza de dezvoltare la acel moment, cât şi unele noi.

„Am găsit în CVI un partener serios, cu care am colaborat foarte bine în toţi aceşti ani şi le mulţumim. Grupul One este interesat să aibă alături astfel de parteneri care împart aceeaşi viziune despre dezvoltarea proiectelor de referinţă româneşti, cu ajutorul capitalului privat care are puterea de a aduce valoare pe piaţa din ţara noastră”, spune Victor Căpitanu, cofondator One United Properties.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO