Business Construct

Olandezii de la Prolyte, care au două fabrici de structuri de aluminiu în judeţul Olt, au făcut afaceri de 71 milioane lei în 2018, minus 20%. Printre proiectele către care olandezii au livrat produse, se numără scenele Eurovision, Britain & Ireland Next Top Model şi Pepsi Music Awards

Olandezii de la Prolyte, care au două fabrici de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.09.2019, 17:20 445

Producătorul olandez de structuri uşoare de aluminiu Prolyte, care are în România două fabrici – la Slatina şi la Piatra Olt, a încheiat anul 2018 cu afaceri de 71 de milioane de lei, în scădere cu circa 20% faţă de anul precedent, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Numărul mediu de angajaţi s-a menţinut aproape la acelaşi nivel, de 200 de oameni, în vreme ce profitul a scăzut sub 100.000 de euro.

Reprezentanţii Prolyte nu au răspuns la solicitarea ZF referitoare la evoluţia businessului pe plan local şi planurile pe care le are compania. Prolyte are clienţi din domenii di­ferite, precum entertainment, in­dus­trie, arhi­tectură, platforme maritime, hoteluri, teatre, parcuri de divertis­ment, adver­tising sau studiouri TV, că­ro­ra le furnizează structuri de aluminiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO