Caută doar în titlu
Business Construct

O firmă din Bucureşti construieşte un spital în Sinaia cu 7 milioane euro

 Primăria Sinaia a atribuit firmei Palex Construcţii Instalaţii din Capitală un contract de 31 milioane lei (7 milioane euro), inclusiv TVA, pentru construcţia unui spital în oraş. Procedura pentru selectarea constructorului a fost lansată în vara anului 2013, însă acordul a fost atribuit la finele lunii aprilie, în urma unei licitaţii deschise unde primăria a admis o singură ofertă din cele 11 primite, potrivit anunţului de atribuire publicat în SEAP.

  Lucrările vor avea o durată de doi ani şi vor fi finanţate din fonduri bugetare.

 „Prezentul proiect îşi propune folosirea structurii existente în scopul realizării unui spital ce respectă legislaţia în vigoare, precum şi standardele europene privind cubajul şi cerinţele de igienă şi întreţinere a unui mediu cu minimă contaminare bacteriană, obiectivele majore ţinând cont de destinaţia clădirii”, se spune în caietul de sarcini.

 Construcţia Spitalului Orăşenesc Sinaia va conduce la îmbunătăţirea calităţii infrastructurii serviciilor de asistenţă medicală de ambulatoriu din oraş.

 Potrivit datelor raportate la Ministerul de Finanţe, Palex Construcţii Instalaţii a înregistrat în 2013 o cifră de afaceri de 57,6 milioane lei (13 milioane euro) şi un profit net de 13,9 milioane lei (3,1 milioane euro), având un număr mediu de aproximativ 200 de angajaţi.

 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.