Business Construct

O clinică medicală şi mai mulţi retaileri se uită la proiectul de la Hala Unirii

Venera Munjev, Colliers International

Venera Munjev, Colliers International

Autor: Bogdan Alecu

09.10.2019, 07:26 998

Retailerii şi clinicile medicale analizează oferta de spaţii disponibile în jurul Pieţei Unirii, cerere care ar putea revitaliza proiectul imobiliar de la Hala Unirii, din spatele Magazinului Unirea.

„Există interes crescut pentru zona piaţa Sf. Vineri din Capitală. Am măsurat potenţialul retailerilor şi am constatat că există un potential ridicat. La fel, există un interes şi din partea companiilor de servicii- cum ar fi cele medicale sau din partea dezvoltatorilor de birouri. Este un proiect care va fi dezvoltat pe mai multe faze“, a declarat Venera Munjev, senior associate retail agency, în cadrul companiei de consultanţă imobiliară Colliers International în cadrul evenimentului ZF Malluri&Centre Comerciale 2019.

Omul de afaceri Aurel Muntean, care deţine magazi­nul Victoria de pe Calea Victoriei şi hotelul Împăratul Romanilor din Sibiu, are în plan reluarea lucrărilor de la Hala Unirii.

„Acum dezvoltatorul nu se mai gândeşte doar la un proiect simplu de birouri, ci se gândeşte din start la cum să fie adăugată valoare prin componenta de retail şi servicii, prin proiecte mixte. Pe viitor, vedem astfel de proiecte în Iaşi, Timişoara, Cluj, Constanţa, Braşov“, a subliniat Venera Munjev.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO