Business Construct

O altă zonă se dezvoltă. Oborul se profilează ca un nou pol al clădirilor birourilor din Bucureşti, construite pe terenurile vechilor fabrici

Horaţiu Florescu, Knight Frank România: Din Obor ajungi repede inclusiv spre zona de birouri din Barbu Văcărescu sau Dimitrie Pompeiu, cât şi spre zonele dinspre care vin angajaţii.

Horaţiu Florescu, Knight Frank România: Din Obor ajungi repede inclusiv spre zona de birouri din Barbu Văcărescu sau Dimitrie Pompeiu, cât şi spre zonele dinspre care vin angajaţii.

Autor: Bogdan Alecu

23.10.2018, 00:07 2828

„Aşteptăm dezvoltarea birourilor în zona de centru-est, pe lângă Bucur Obor. Aceasta este la două staţii de metrou de Piaţa Victoriei şi este aproape de cartierele-dormitor.“

Horaţiu Florescu, CEO şi preşedinte al companiei de consultanţă imobiliară Knight Frank România, spune că dezvoltatorii de birouri care vor căuta noi zone în proximitatea Pieţei Victoriei se vor îndrepta către Bucur Obor, după modelul expansiunii de la Grozăveşti.

„Aşteptăm dezvoltarea birourilor în zona de centru-est, pe lângă Bucur Obor. Aceasta este la două staţii de metrou de Piaţa Victoriei şi este aproape de cartierele-dormitor din sudul şi estul Bucureştiului. Acolo în continuare există vechi platforme industriale care permit astfel de dezvol­tări“, a declarat Horaţiu Florescu.

El a subliniat că birourile au început să se dezvolte deja şi în noile centre, precum Timpuri Noi, unde cei de la Vastint au închiriat primele două clădiri, dar şi sud, unde Globalworth a închiriat complet proiectul City Offices de la Eroii Revoluţiei.

„Din Obor ajungi repede inclusiv spre zona de birouri din Barbu Văcărescu sau Dimitrie Pompeiu, cât şi spre zonele dinspre care vin angajaţii“, a subliniat Horaţiu Florescu.

Tot la Bucur Obor Veranda Mall, centrul comercial inaugurat în vara anului 2016, se extinde. Andrei Pogonaru lucrează la proiectul de extindere a mallului din zona Obor - Veranda, unde va fi adăugată o suprafaţă de 7.000 de metri pătraţi închiriabili, în care vor veni un centru World Class (peste 1.500 mp), un cinematograf (peste 2.200 mp) şi o zonă multifuncţională cu restaurante, loc de joacă şi alte elemente de divertisment şi relaxare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO