Business Construct

„Noii investitori din piaţa de real estate vor începe să cumpere proiecte de la dezvoltatori încă din timpul construirii“

Geo Mărgescu, fondator şi CEO al companiei de dezvoltare imobiliară Forte Partners:

Nu suntem dezvoltatori pe termen lung, noi dezvoltăm, închiriem şi vindem. Credem în exituri pe termen mediu şi vom vinde în funcţie de condiţiile de piaţă.

Geo Mărgescu, fondator şi CEO al companiei de dezvoltare imobiliară Forte Partners: Nu suntem dezvoltatori pe termen lung, noi dezvoltăm, închiriem şi vindem. Credem în exituri pe termen mediu şi vom vinde în funcţie de condiţiile de piaţă.

Autor: Andreea Neferu

07.10.2015, 00:06 969
Geo Mărgescu, fondator şi CEO al companiei de dezvoltare imobiliară Forte Partners, care se pregăteşte să demareze construirea unui proiect de birouri de 85 de milioane de euro în zona Orhideea, consideră că piaţa de investiţii imobiliare din România este în creştere, iar o modalitate prin care în sectorul imobiliar local ar putea apărea noi lideri este achiziţia unor proiecte de la dezvoltatori încă din perioada construcţiei.
 
„Aşteptăm şi alţi jucători importanţi în piaţă, fonduri din Germania şi SUA. Interesul pentru România e în creştere. Estimăm că investitorii noi vor veni în întâmpinarea dezvoltatorilor şi vor securiza proiecte încă din timpul construcţiei acestora“, afirmă Mărgescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO