Business Construct

Nicolae Boştină a ajuns la afaceri de 121 milioane de lei în 2019 cu firma de construcţii Consola, după o creştere de 68%

ANTREPRENORI LOCALI

Nicolae Boştină a ajuns la afaceri de 121 milioane de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.07.2020, 17:55 1051

♦ Printre proiectele cele mai recente din portofoliul Consola Grup se regăsesc The Light, un ansamblu aflat în apropierea staţiei de metrou Politehnica, pe platforma Pumac, dar şi hotelul Hilton Garden Inn din Centrul Vechi al Capitalei, dezvoltat de lituanienii de la Apex.

Consola Grup Construct, compania de construcţii deţinută de omul de afaceri Nicolae Boştină, şi-a majorat cifra de afaceri cu 68% în 2019, până la 121,2 mi­lioane de lei, potrivit da­telor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. Profitul a fost în urcare cu aproape 30%, ajungând la 6,2 milioane de lei, iar numărul de angajaţi s-a majorat cu zece, la 150.

Reprezentanţii companiei nu au răspuns solicitării ZF referitoare la evoluţia businessului în 2019 şi în prima parte a anului 2020.

Compania este deţinută integral de omul de afaceri Nicolae Boştină, potrivit datelor de pe site-ul listafirme.ro, iar ca admi­nistrator figurează An­drei Cosmin Boştină.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO