Business Construct

Marian Miluţ ţinteşte afaceri cu 50% mai mari la Prefab

Marian Miluţ

Marian Miluţ

Autor: Ioana Tudor

19.03.2015, 00:07 645

Antreprenorul Marian Mi­luţ, care controlează producătorul de materiale de construcţii Prefab Bucureşti (simbol bursier PREH), estimează un avans al cifrei de afaceri cu 50%  anul acesta la aproximativ 86 milioane de lei, bazat pe creşterea volumelor pe segmentul de prefabricate şi tuburi din beton.

Omul de afaceri a preluat personal conducerea executivă a Prefab la începutul acestei luni, iar de atunci a angajat 170 de persoane. Până la finele lunii, personalul Prefab ar urma să crească la peste 400 de angajaţi.

„Pe zona de prefabricate avem contracte de 20 milioane de lei, unele în execuţie, altele în curs de semnare sau în curs de licitare. În plus, producţia de BCA este contractată în proporţie 60%“, a spus Miluţ.

 Omul de afaceri este optimist în privinţa evoluţiei pieţei materialelor de construcţii în 2015 şi estimează o creştere a acesteia cu 5-10%, în special pe zona de prefabricate, canalizări şi infrastructură rutieră.

„Toţi anii cu ierni uşoare sunt ani mai buni, iar creşterea pieţei materialelor de construcţii se va vedea şi pentru cimentişti şi pentru combinatele care produc fier“, spune acesta. Prefab are o capitalizare bursieră de 76,6 milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO