Business Construct

Licitaţii de peste 3 milioane lei pentru reparaţii la infrastructura feroviară

Licitaţii de peste 3 milioane lei pentru reparaţii la...

Autor: Ioan Dornescu

18.05.2015, 11:28 346

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA a programat la începutul lunii iunie două licitaţii deschise pentru atribuirea unor lucrări de reparaţii la infrastructura feroviară din judeţele Teleorman, Olt, Vâlcea, Mehedinţi şi Gorj.

Valoarea totală estimată a lucrărilor se ridică la 3,3 milioane lei, fără TVA, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri de la bugetul de stat.

“Lucrările de reparaţii se execută la liniile de cale ferată de pe intervalele de staţii Ciolpani – Gălăteni, Gălăteni - Olteni, Rădoieşti - Olteni, Drăgăneşti – Fărcaşele, Câineni -Valea Mărului, precum şi din staţiile Olteni, Atârnaţi, Roşiori Nord, Fărcaşele, Radomireşti şi Piatra Olt şi au drept scop îmbunătăţirea siguranţei feroviare şi reducerea cheltuielilor de întreţinere”, se arată într-un comunicat al companiei care administrează infrastructura feroviară publică.

Durata de valabilitate a unui contract este de 4 luni de la atribuire, criteriul de selecţie fiind preţul cel mai scăzut.

Constructorii interesaţi de aceste proiecte pot depune ofertele până pe 2 iunie, respectiv 3 iunie.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO