Business Construct

Italienii de la Menatwork au vândut materiale de construcţii de 228 mil. lei în România în 2019, prin cele şapte firme din grup

Italienii de la Menatwork au vândut materiale de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.08.2020, 18:20 242

♦ Companiile au în total peste 230 de angajaţi ♦ Grupul este controlat de omul de afaceri italian Luigi Caverni.

Grupul de companii din construcţii Menatwork, cu patru fabrici amplasate lângă Bucureşti, a realizat în 2019 o cifră de afaceri cumulată de 228 de milioane de lei cu toate firmele din grup, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul de Finanţe. Companiile au în total peste 230 de angajaţi.

Reprezentanţii grupului nu au răspuns solicitării ZF referitoare la evoluţia businessului în prima jumătate din 2020 şi planurile pentru perioada următoare.

Grupul Menatwork are patru unităţi de producţie. Companiile care le ope­rează au avut îm­pre­ună afaceri de 69,1 milioane de lei, în uşoară creştere comparativ cu anul prece­dent, un profit de 1,9 mi­lioa­ne de lei şi 108 anga­jaţi, potrivit datelor dispo­nibile pe site-ul Minis­terului de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO