Business Construct

Israelienii de la Econergy, unul dintre cei mai importanţi investitori în energia verde din România, au închiriat spaţii pentru sediul central din România în Metropolis Center Bucureşti

Israelienii de la Econergy, unul dintre cei mai...

Autor: Roxana Rosu

21.12.2021, 09:31 494

Econergy, unul dintre cei mai importanţi investitori în energia verde din România, a închiriat spaţii pentru sediul său central din România în Metropolis Center, în Bucureşti.

Compania israeliană deţine 50% şi asigură managementul celui mai mare parc fotovoltaic de pe piaţa locală, de la Răteşti, judeţul Argeş, cu 155 MW capacitate instalat, iniţiat de Portland Trust.

Econergy mai are pe plan local 25 de proiecte solare şi 2 proiecte eoliene, în diferite etape de realizare, a căror valoare poate fi estimată la 1,5 mld. euro.

România este una dintre cele 5 pieţe europene pentru Econergy, alături de Polonia, Italia, Spania şi Marea Britanie.

"Metropolis Center se potriveşte cel mai bine nevoii noastre de a avea un birou în centrul Bucureştiului, aproape de repere importante şi uşor accesibil pentru partenerii noştri. Apreciem foarte mult combinaţia dintre estetica deosebită şi dotările moderne. În plus, facilităţile, zonele de recreere şi apropierea de hub-ul de transport din Piaţa Victoriei au fost factorii câştigători în decizia noastră de a ne stabili sediul aici", a declarat Bogdan Asanache, Country Manager al Econergy Balkan, filiala locală a grupului Econergy.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO