Business Construct

Ionuţ Rădescu de la alfactrus Metal, un antreprenor din Gorj, ridică o hală de confecţii metalice şi birouri cu fonduri europene

Ionuţ Rădescu de la alfactrus Metal, un antreprenor din...

Autor: Alexandra Cepăreanu

13.07.2020, 17:55 941

♦ Ionuţ Rădescu, proprietar al Alfactrus Metal: Hala de producţie şi spaţiul administrativ vor avea în jur de 400 mp utili, iar capacitatea de producţie va fi de 20 - 40 de tone de confecţii metalice pe lună.

Compania Alfactrus Metal din judeţul Gorj, cu activităţi în domeniul confecţiilor şi construcţiilor metalice, deţinută de Ionuţ Rădescu, construieşte o fabrică de confecţii metalice şi un spaţiu de birouri, în urma unei investiţii de 4 milioane de lei din fonduri europene.

Startul investiţiei a fost dat cu mai bine de un an şi încă avem speranţa că această pandemie nu are puterea să ne încurce. Hala de producţie şi spaţiul administrativ aferent vor avea în jur de 400 mp utili, iar capacitatea de producţie a fabricii va fi de aproximativ 20 - 40 de tone de confecţii metalice pe lună, a spus pentru ZF Ionuţ Rădescu, proprietarul şi asociat unic al companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO