Business Construct

Ioan Teslaru a avut vânzări cu 12% mai mari în primele nouă luni la fabrica de plasă sudată din Bacău. În 2018, InterTransCom a avut o cifră de afaceri de 620 de milioane de lei, în creştere cu 30% faţă de anul anterior

Antreprenori locali

Ioan Teslaru a avut vânzări cu 12% mai mari în primele...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.10.2019, 17:30 499

Compania InterTransCom Impex din Bacău, deţinută de antreprenorul Ioan Teslaru şi care produce plasă sudată, a avut afa­ceri mai mari cu 12% în pri­mele trei trimestre ale anu­lui 2019 faţă de aceeaşi pe­rioadă a anu­lui trecut şi estimează că businessul va fi cu 15% mai mare la nivelul între­gului an.

„În primele nouă luni ale acestui an am înregistrat o creştere de 12% a cifrei de afaceri, dar şi o creştere a profitului. Totodată, am reuşit să implementăm toate investiţiile pe care le-am planificat, având prevăzute altele noi pentru perioada următoare. Investiţiile au fost în utilaje specifice industriei metalur­gice, dar valoarea lor preferăm să nu o facem publică“, spune Roxana Teslaru, consilier juridic al InterTransCom.

Anterior, Ioan Teslaru a spus că are în derulare investiţii de două milioane de euro în creşterea capacităţii de pro­ducţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO