Business Construct

Infrastructura: Licitatie la intretinerea autostrazilor

Infrastructura: Licitatie la intretinerea autostrazilor
27.10.2009, 13:32 34

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale dinRomania (CNADNR) a scos la licitatie in luna octombrie pentru primadata intretinerea autostrazilor Bucuresti-Cernavoda (A2),Bucuresti-Pitesti (A1) si a centurii Pitesti - in total 281 km - inintervalul 2009-2012, valoarea totala a contractelor fiind de330,38 milioane de lei (circa 78 mil. euro), fara TVA.

Pentru intretinerea autostrazii A1 Ministerul Transporturilor vaaloca 134,87 milioane de lei, fara TVA, in timp ce pentruautostrada A2 contractul are o valoare estimata de 195,51 milioanede lei. Firmele castigatoare vor efectua deszapeziri, lucrari deintretinere curenta si periodica, vor asigura paza si protectia,salubrizarea si lucrarile de marcaj. CNADNR va organiza doualicitatii pentru incheierea unor acorduri-cadru cu o singura firmain vederea intretinerii autostrazilor. Acordul-cadru va continecontracte subsecvente pentru fiecare an al contractului finantatede la bugetul de stat.

Pentru a participa la licitatie, firmele interesate trebuie sadepuna o garantie de 3,12 milioane de lei (pentru A2) si de 2,4mil. lei (pentru A1) si o lista a principalelor servicii similareefectuate in ultimii cinci ani, precum si o recomandare din parteabeneficiarului.

Totodata, trebuie sa fi avut in ultimii trei ani o cifra deafaceri de minimum 150 de milioane de lei pentru licitatia cuprivire la A2 si de cel putin 120 de milioane de lei pentru A1.Criteriul de atribuire va fi pretul cel mai mic, urmand ca ofertelesa fie deschise la 27 octombrie pentru A2 si la 28 octombrie pentruA1.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO