Business Construct

Încă o companie anunţă că va majora salariul brut al angajaţilor de la 1 ianuarie 2018

Grupul de firme IRIDEX a anunţat luni dimineaţă că va majora salariul brut al angajaţilor săi de la 1 ianuarie 2018 după ce contribuţiile sociale vor trece din sarcina companiilor în sarcina angajaţilor.

"Ca urmare a modificărilor  legislative, Grupul de firme IRIDEX aduce la cunoştinţă salariaţilor şi a familiilor acestora că începand cu data de 01.01.2018 va majora salariile brute cu valoarea contribuţiilor sociale care se vor diminua la angajator", au spus reprezentanţii companiei Iridex.

Iridex Group este format din Iridex Group Construcţii, Iridex Group Plastic, Iridex Group Import Export, Iridex Group Imoprt Export Bucureşti Filiala Costineşti şi Servicii Salubritate Bucureşti. În total, grupul avea 814 angajaţi în 2016, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor.

"Grupul de firme IRIDEX îşi asigură salariaţii şi familiile acestora ca indiferent de modificările legislative va face toate eforturile pentru asigurarea unor pachete salariale competitive.Referitor la implementarea noului soft de calcul al salariilor, precum şi întocmirea şi raportarea actelor adiţionale menţionăm că acestea se vor realiza în termen, pentru a nu afecta drepturile angajaţilor", au adăugat reprezentanţii companiei IRIDEX.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.