Business Construct

Hotelul de trei stele deţinut de Consiliul Judeţean Cluj investeşte 2,2 mil. lei în modernizare

Hotelul de trei stele deţinut de Consiliul Judeţean...

Autor: Laurentiu Cotu

10.07.2019, 18:14 301

Complexul hotelier de trei stele Univers T, societate comercială în cadrul căreia Consiliul Judeţean Cluj este acţionar unic, demarează luna acesta un program de modernizare a celor 58 de camere duble, matrimoniale şi apartamente, dar şi a spaţiilor comune şi de acces, proiect de investiţii de 2,2 mil. lei (480.000 de euro), potrivit unui comunicat de presă al CJ Cluj. Investiţia va fi susţinută atât din creditul bancar contractat de Univers T în anul 2014, cât şi din sursele proprii ale hotelului care provin din profitul realizat în anii anteriori.

’’Necesitatea renovării şi modernizării spaţiilor de cazare este justificată de faptul că, în ultimii ani, concurenţa din domeniul hotelier a devenit tot mai acerbă, pe o piaţă extrem de dinamică şi atractivă, clienţii devenind, la rândul lor, tot mai pretenţioşi din acest punct de vedere. Astfel, din dorinţa creşterii atractivităţii şi a competitivităţii pe piaţă a hotelului, dar şi pentru că ultima acţiune de renovare a camerelor s-a realizat în urmă cu peste opt ani, am hotărât demararea unei ample investiţii de îmbunătăţire a esteticii şi funcţionalităţii spaţiilor de cazare’’, se arată în comunicatul de presă al Consiliului Judeţean Cluj. Hotelul de trei stele din Cluj-Napoca a cazat anul trecut 21.683 de clienţi, având o cifră de afaceri de aproape 32 mil. lei (6,8 mil. euro), profit de 3,5 mil. lei (770.000 de euro) şi un număr mediu de 60 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO