Business Construct

Horaţiu Ţepeş, proprietarul acoperişurilor Bilka, una dintre cele mai mari afaceri antreprenoriale româneşti: Obiectivul nostru pentru 2021 este să depăşim pragul de 1 mld. lei cifră de afaceri

ANTREPRENORI LOCALI

Horaţiu Ţepeş, proprietarul acoperişurilor Bilka, una...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.02.2021, 00:07 3426

Horaţiu Ţepeş, antreprenorul care deţine compania Bilka Steel, producătoare de acoperişuri metalice, şi-a propus să depăşească 1 miliard de lei cifră de afaceri în 2021, după ce, anul trecut, s-a apropiat considerabil de acest prag.

„Bilka a încheiat 2020 cu o cifră de afaceri de 795 milioane lei (163 milioane de euro), în creştere cu 20% faţă de 2019, când a înregistrat afaceri de 655 milioane lei. Rezultatele financiare sunt conform obiectivelor stabilite la începutul anului 2020. Obiectivul nostru pentru 2021 este să depăşim pragul de 1 miliard de lei cifră de afaceri. Investiţiile realizate în dezvoltarea capacităţilor de producţie şi a creşterii gamei de produse, împreună cu reţeaua de distribuţie dezvoltată la nivel naţional şi cererea din piaţă sunt principalii factori pe care ne bazăm pentru atingerea acestui obiectiv“, spune Horaţiu Ţepeş.

Bilka Steel numără 550 de angajaţi în prezent, atât în procesul de producţie, cât şi personal TESA. Bilka are acum în derulare construcţia unei fabrici noi de panouri termoizolante, parte a unui plan mai amplu de investiţii, totalizând 25 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO