Business Construct

Holcim deschide o nouă staţie de betoane, la Buzău, pe lângă cele 17 staţii ecologice pe care le are la nivel naţional

Holcim deschide o nouă staţie de betoane, la Buzău, pe...

Autor: Roxana Rosu

24.09.2020, 14:37 236

Holcim deschide o nouă staţie de betoane, la Buzău, pe lângă cele 17 staţii ecologice pe care le are la nivel naţional.

Compania are în România şi două fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleşd, o staţie de măcinare, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi 3 terminale de ciment în Bucureşti, Turda şi Roman.

Holcim este membră a grupului elveţian LafargeHolcim şi  are aproximativ 800 angajaţi în România.

"Livrarea de betoane din Buzău reprezintă continuarea angajamentului nostru de a contribui la împlinirea nevoilor actuale din piaţa de construcţii. Pentru ca România să construiască mai bine, ne dorim să venim în întâmpinarea partenerilor noştri din această zonă cu o unitate locală care să le aducă un plus de valoare prin soluţii şi produse sustenabile”, a declarat Anca Alexandru, Director Divizia de Betoane şi Agregate Holcim România.

Clienţii pot comanda betoane şi online, prin clicbeton.ro, prima platformă specializată pentru aceste tip de produse.

Holcim România, cel mai mare producător de materiale de con­struc­ţii după cifra de afaceri, şi-a majorat businessul cu 17% în 2019, rezultatul ajungând la 1,49 miliarde de lei, potrivit da­telor disponibile pe site-ul Minis­terului de Finanţe.

În acelaşi timp, profitul a avan­sat cu 5%, până la peste 190 mil. lei, astfel că Holcim România şi-a men­ţinut marja de profit relativ con­stan­tă, la 13%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO