Business Construct

Guvernul începe procedura de expropriere a imobilelor pentru lucrările pasajului Centurii Bucureşti

Guvernul începe procedura de expropriere a imobilelor...

Autor: Diana Grigore

18.05.2019, 12:53 1298

Executivul a adoptat, marţi, o hotărâre care prevede declanşarea procedurilor de expropiere a 127 de imobile proprietăţi private, situate în zona lucrărilor pentru pasajul suprateran de pe drumul judeţean 602, centura Bucureşti.

„În şedinţa de guvern de astăzi, la propunerea Ministerului Transporturilor a fost aprobată o hotărâre de guvern privind declanşarea procedurilor de expropiere a imobilelor proprietate-privată situate pe amplasamentul suplimentar care face parte din colidorul de expropiere al lucrării pentru Pasajul suprateran pe drumul judeţean 602, centura Bucureşti-Domneşti, pe raza sectorului 6 al Municipiului Bucureşti şi a localităţilor Domneşti, Bragadiru şi Clinceni din judeţul Ilfov”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu.

Acesta a precizat că 127 de imobile proprietăţi private vor fi epropriate, de pe o zonă de aproximativ 35.000 metri pătraţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO