Business Construct

Grigore Comănescu, Asfalt Dobrogea, cu business de 113 mil. lei: Cifra de afaceri a anului 2019 este compusă în proporţie de 95% din lucrări executate în beneficiul statului român

Antreprenori locali

Grigore Comănescu, Asfalt Dobrogea, cu business de 113...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

22.10.2020, 17:15 318

♦ În 2019, Asfalt Dobrogea a făcut investiţii în valoare de 8,8 mil. lei în vederea dezvoltării ♦ Acestea au continuat şi în 2020, situându-se la aproape 21 mil. lei, sumă din care 7 mil. lei au fost direcţionaţi către creşterea capacităţii de producţie a asfaltului.

Asfalt Dobrogea, o companie de construcţii din judeţul Constanţa, controlată de Grigore Comănescu, a investit 21 de milioane de lei în 2020, o treime din bani fiind direcţionaţi către creşterea capacităţii de producţie a asfaltului. Compania a ajuns anul trecut la afaceri de 113 milioane de lei, de aproape patru ori mai mult faţă de anul precedent.

„Cifra de afaceri a anului 2019 este compusă în proporţie de 95% din lucrări executate în beneficiul statului român, prin primăriile şi companiile sale. Contractele cu aceşti beneficiari constau în diferite lucrări de drumuri, pentru că acesta este obiectul de activitate principal al firmei, dar şi lucrări conexe acestora”, spune Grigore Comănescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO