Business Construct

Francezii de la Saint-Gobain închid o fabrică de uşi din Braşov cu 120 de angajaţi

Francezii de la Saint-Gobain închid o fabrică de uşi...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.05.2016, 00:06 1298
Producătorul de uşi şi scări din lemn masiv MTI Impex, din judeţul Braşov, închide fabrica pe care o are în localitatea Ghimbav, unde lucrează 120 de angajaţi. Decizia a fost luată de grupul francez Lapeyre, din care compania MTI Impex face parte, acesta hotărând să se axeze doar pe piaţa franceză şi astfel să renunţe la activitatea de la Braşov. Lapeyre este filială a grupului Saint-Gobain, activ pe piaţa materialelor de construcţii.
 
„Compania SC MTI Impex S.R.L anunţă sistarea, începând din data de 30 iunie 2016, a activităţii fabricii de prelucrare a lemnului din localitatea Ghimbav, judeţul Braşov. Decizia este luată de către grupul francez Lapeyre, din care compania MTI Impex face parte, în urma unor atente ana­lize interne, economice şi organi­zaţionale. Lapeyre Group a decis să îşi con­centreze operaţiunile şi activităţile doar pe piaţa franceză. În acest sens, vine şi hotărârea de a renunţa la activitatea de producţie la nivel local“, transmit repre­zentanţii companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO